Andries Vanhoof

andries_vanhoof“De algemene marketing- en salesvakken hebben mij zeker in mijn beginperiode geholpen om de stap naar de sales te zetten.”

In mijn loopbaan zijn vooral de kennis van Frans en Engels heel waardevol gebleken.

Facts and figures

  • Afgestudeerd in 2001, traject People management
  • Via stage in eerste job gerold: Field Sales Representative bij Tropicana-Looza (onderdeel van PepsiCo)
  • Account Manager bij PepsiCo
  • Key Account Manager Brands Benelux bij HL Display
  • Field Operations Director BeLux bij Europromotion nv
 • Nu: Business Development Manager bij Staci Belgium

Huidige job

Als Business Development Manager ben ik verantwoordelijk voor de commerciële uitbouw van het bedrijf. Ik ga samen met de ceo een nieuw businessplan opstellen en ik zal er moeten voor zorgen dat het bedrijf meer klanten aantrekt en dat dus de omzetcijfers stijgen.

En dat is echt wat mij drijft: mee iets nieuws uit de grond stampen, een nieuw concept met passie uitbouwen tot mijn bedrijf een stevige speler in zijn branche is geworden.

Doorheen mijn carrière heb ik er altijd al van genoten om mensen te motiveren, te stimuleren tot het kopen van mijn producten. De psychologie die daar achter zit, dat vind ik geweldig.img_0030

Opleiding

In mijn loopbaan zijn vooral de kennis van Frans en Engels heel waardevol gebleken. Ook een gevorderde kennis van Office is heel belangrijk: Outlook, PowerPoint, Excel, Word.

De algemene marketing- en salesvakken hebben mij zeker in mijn beginperiode geholpen om de stap naar de sales te zetten.

Mijn advies

Talen, talen, talen …

Ik heb de voorbije jaren verschillende (jonge) mensen aangeworven en het is jammer te moeten vaststellen hoe sterk het niveau van het Frans gedaald is. Het is die talenkennis die ons, Vlamingen, zo sterk maakt op de arbeidsmarkt. Zeker in een commerciële functie …

Andries Vanhoof

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: