ISP Olé Olé!

En we vliegen er terug in!

 

ISP, ECTS, credits, Toledo, Stuvo, Retabo… deze Thomas More termen vlogen vorige week onze eerstejaars Office Management om de oren. Maar ook onze tweede- en derdejaars kregen een flinke dosis informatie over het komende academiejaar. Gelukkig was er nog wat tijd om te relaxen en bij te babbelen tijdens het enige echte ‘OM welkom feestje’.  We kozen voor het thema ‘Een frisse start‘. Hiervoor gingen de studenten aan de slag en reflecteerden in groepjes over wat dit voor hen betekent. Hiervan krijg je enkele impressies.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Schermafdruk 2017-09-22 14.37.48Studenten kozen welk team het creatiefst uit de hoek was gekomen en kozen unaniem voor groep 2, die dan ook met een leuke prijs aan de haal gingen… een heerlijk chill moment bij Sister Bean op de Vismarkt in Mechelen.
Schermafdruk 2017-09-22 14.11.11

Maar ook in de goodie bags met hetzelfde thema ‘een frisse start’, bleek een winnaar te zitten. Proficiat met je filmticket Jolien!

 

 

 

 

Bij een feestje horen zotte foto’s, je vindt ze hier

Heb jij na onze onthaaldag ook zin gekregen om mee te werken aan deze blog? Schrijf je dan als de bliksem in voor het blogvak in je.. jawel ISP! 😀😀😀

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: