Disneyland Paris: de magie bestaat niet zonder jou!

Hallo Allemaal! Hier ben ik weer met een nieuwe blog voor jullie. Vorige week 9 & 10 maart ben ik samen met een paar klasgenoten (Tristan, Zeno en Elke) en de derdejaars event (Sarah, Sophie, Imke, Jamie, Helena, Ellie, Kiana, Amber en Anke) naar Disneyland Paris geweest. Voor mij was dit een allereerste keer in het park en deze ervaring wil ik heel graag met jullie delen.

Dag 1

Donderdagochtend om 3u50 stipt ging mijn wekker af, het was tijd om op te staan en mij klaar te maken zodat ik om 4u45 de bus kon nemen richting campus De Vest. Waar we om 5u30 verwacht werden aan de bus die ons richting Disneyland zou brengen. Iedereen was mooi op tijd, weliswaar met een halve slaapkop :-). Het gebrek aan slaap heb ik makkelijk kunnen inhalen tijdens de 5-uur durende busrit.

Rond 11u30 arriveerde we bij het hotel Santa Fe, dit hotel was helemaal ingericht volgens de Pixar film Cars. Nadat onze docent Peter Lories ons had ingechekt bij de receptie, konden we onze bagage achterlaten in de bagagerie van het hotel. Om nadien met zen alle het park te gaan verkennen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: