Have a nice quizflight!✈️

Heej iedereen, 

hier ben ik weer! Lang geleden he? Ik weet het.

Voor zij die mij nog niet kennen, ik ben Kiana Vandendaul en ondertussen zit ik al in mijn laatste jaar Events4Business. Mijn diploma is dus binnen handbereik!

Maar, genoeg over mij. Vandaag neem ik jullie mee in mijn organisatieverhaal van de Grote Karavaan Continentenquiz.

Kara-watte?

Karavaan is een vrijwilligersorganisatie voor en door mensen met een hart voor reizen en avontuur. Ja, maar wat doen ze nu precies? Wel, wat ze concreet doen is reisbegeleiders opleiden en allerhande activiteiten organiseren.

Er was eens…

En het verhaal begon… De start van het academiejaar. Jullie kennen het waarschijnlijk zelf ook wel; het lessenrooster ontdekken, terug naar de campus en dan begon het echt. 

Het startschot voor ons nieuw project werd gegeven tijdens het vak ‘Practice Lab 2: More Experience’. We hadden namelijk een aanvraag binnengekregen om de jaarlijkse Grote Karavaan Continentenquiz te organiseren. Ons eerste echte event dat we helemaal alleen hebben uitgewerkt. Onder begeleiding van onze docent Peter Lories natuurlijk, maar veel hebben we helemaal individueel mogen uitwerken.

3,2,1 GOOOOO

Starten deden we met teamleads aanstellen. En TADAAAA, Anke en ik kregen deze mooie kans. Toen ging de bal aan het rollen. En met wat starten we? Een brainstorm natuurlijk! Onze ideeën begonnen op te borrelen als gepofte mais. En toen was het er. HET concept dat we gingen pitchen aan Karavaan. Het eerste contact met Jannes Hellemans werd gelegd en al snel werd ons idee goedgekeurd. Toen konden alle voorbereidingen beginnen. Lokalen reserveren, budget opstellen, draaiboek opmaken, … 

Ja, maar welk concept?

Nieuwsgierig? Snap ik! Laat me jullie even meenemen in ons verhaal. Misschien even in jullie achterhoofd houden dat deze quiz georganiseerd werd voor toerismestudenten. Let’s start!

Events4Business stelde voor: More Airlines!

De experience van onze deelnemers begon met de uitnodiging.

Hun vliegtickets werden verstuurd en het enige dat ze nog moesten doen was aftellen naar de vlucht van hun leven!

Time to shine!🤩

The moment has finally come. De dag van de quiz was aangebroken. We verzamelden om 12u30, zodat we tegen 13u met de opbouw konden beginnen. We gingen vliegensvlug! Sarah heeft gezorgd voor de sfeer met geweldige muziek🎵, de pipe & drape werd opgehaald, tafels en stoelen werden goed gezet, bar werd opgesteld, … En dan, moesten we ons alleen nog maar klaarmaken. Klaarmaken voor? Wel, hebben jullie ooit hostessen gezien in een jeans en T-shirt? Nee he? Awel, als we het doen, dan doen we het goed! Aangekleed als echte hostessen startten we ons event. 

Welcome, everyone!

Ze werden warm onthaald met goodiebags aan de doorloop naar B3.01. Vervolgens konden ze More Airport betreden en genieten van een drankje 🥤 en een hapje🌭, tot dat gate B3.01 zijn deuren opende. Willen jullie weten hoe het eruit zag? Kijk dan zeker naar het filmpje!

We wish you a very good quizflight!✈️

De quiz werd ingeleid met de nodige safety instructions, humor, … door onze 2 fantastische piloten 👩🏼‍✈️👩🏼‍✈️: Sophie en Jamie!

Want to know how they did it? Hier is een kleine sneak peek! PS: Zet voor de maximale ervaring jullie geluid aan.🙃

Thank you for flying with us!

Bedankingsmail dat de deelnemers hebben ontvangen.

Onze deelnemers kregen ook na ons event nog een mailtje, om hun te bedanken voor de fijne avond. 

Natuurlijk vinden we hun mening ook belangrijk, dus des te fijner was het toen we allemaal positieve feedback kregen. 

Een fijn publiek en een fijne avond! Wat konden we nog meer wensen?

Een nieuwe ervaring bij dankzij onze fijne studierichting. 

Benieuwd naar andere ervaringen? Blijf dan zeker onze blogs verderlezen!

Toedels! 👋 En tot de volgende keer!

Kiana

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: