Het leven zoals het is: kotrecepten uit studentenboek uitproberen, DEEL 2 (7)

Julie Laureys – derdejaarsstudent Human Resources Management – Office Management

Gezonde voeding is zeer belangrijk, zeker als student hebben onze hersenen veel vitaminen nodig. Daarom hebben de studenten van 1 Office Management (OM) vorig jaar tijdens het vak Job Factory het “Freasy Kookboek” gemaakt, met makkelijke en gezonde kotrecepten. Vandaag maken we een gerecht uit dit receptenboek na en geven we onze bevindingen! 

Het recept dat vandaag wordt nagemaakt zijn de havermout pannenkoekjes. We hebben dit gerecht gekozen omdat je gemakkelijkerhalve niet veel tijd hebt, zeker als student. Het is ideaal om snel tussen de lessen door te maken. Dit kan zowel een gezond ontbijt als een lekker dessert zijn. 

“Het recept was in één twee drie klaar; ideaal voor een drukke kotstudent”

Let’s get cooking

Hoe ga je nu te werk om deze overheerlijke pannenkoekjes te maken?

De pannenkoekjes maken was zeer makkelijk. Je hebt namelijk maar een paar ingrediënten nodig: 

Hoe ga je nu te werk om deze overheerlijke pannenkoekjes te maken?

Hoe ga je nu te werk om deze overheerlijke pannenkoekjes te maken? Eerst maal je de havermout fijn, dit kan je bijvoorbeeld met een mixer doen. Vervolgens meng je alle ingrediënten samen.  Je deeg is nu al klaar! Super makkelijk dus. 

Nu kan je de pannenkoekjes bakken in een pan met een beetje boter of olie. Als topping heb je keuzes zat, in het Freasy Kookboek  werden ze gepresenteerd met fruit. Maar echte zoetebekken kunnen kiezen voor suiker of honing. De havermout pannenkoekjes waren superlekker en voldeden echt aan mijn  verwachtingen. 

Expectation vs Reality

Het eindresultaat lijkt toch redelijk hard op de foto uit het receptenboek. Een bord vol gezonde havermoutpannenkoeken, jummy! 

Wil je nu zelf ook deze overheerlijke havermout pannenkoekjes maken? Of liever een ander kotproof gerecht? Check dan zeker het Freasy Kookboek!

Maak je zelf deze pannenkoekjes na of een ander recept uit het Freasy Kookboek? Vergeet ze dan niet te delen met de hashtag #KokenMetOM.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

<span>%d</span> bloggers liken dit: