Events 4 Business of #E4B

(= keuzetraject binnen office management)

Nieuw en uniek

Ben jij een echte doener, een organisatietalent dat blij wordt van klanten en werknemers dichter bij elkaar brengen? Zet dan je schouders onder bruisende events en sla die brug. Je krijgt een duidelijk inzicht in bedrijfslogica en zet ook in op talen. Je kijkt mee achter de schermen bij bedrijven hoe zij hun evenementen organiseren en leert het gewoon onmiddellijk zelf doen. Al in je eerste jaar organiseer je een heuse “Job Factory” die de jobs van de toekomst wel heel dichtbij brengt.  

Je bent niet verlegen om eerst even de focus op jezelf  te leggen, alvorens je de relatie van personeel en klanten onder de loep kan nemen. Zelfkennis zal je immers in staat stellen beter klanten en medewerkers te verbinden. Je leert je job door theorie direct toe te passen  in de praktijk. Met je voeten in de modder schrikt je niet af, feedback krijgen en bijleren zit in je genen. Tijdens je studies bouw je een netwerk op om U tegen te zeggen. De twee stages in je tweede jaar en je lange stage in het derde jaar zorgen ervoor dat je na deze bachelor exact weet welke job in de organisatie van events je wil doen.

Eerstejaarsstudenten 2018-2019 Events4Business

Eerstejaarsstudent Chiara omschrijft het als volgt: “In het 1ste semester krijg je het vak InnovationLab4Events. Door dit vak kan je al eens proeven van de wereld als een Event Manager. Je doet hier heel veel ervaring op en leert om een echte teamplayer te worden. Daarnaast zie je je LinkedIn connecties alleen maar in stijgende lijn gaan. Je moet hard werken, maar is het gewoon zo leuk dat het ‘schoolgevoel’ wegvalt.”

Meer weten?

Zoek ons dan op de SID-in (Studie- en Informatiedagen)

Of kom ineens langs op Campus De Vest

Op Zaterdag 23/02/2019 of zaterdag 27/04/2019 op onze Open Campusdagen (10-16u)

Op onze infodag zaterdag 22/06/2019 (waar je ineens ook kan inschrijven!)  van 10-14uOf op onze infoavond op woensdag 04/09/2019 van 18-21u

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: